2017. október 27., péntek

Villanyszerelő non stop Simándy József Általános Iskola

Villanyszerelő non stop Simándy József Általános Iskola


Azonnali villanyszerelés Simándy József Általános Iskola övezetében
Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Simándy József Általános Iskola teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: elektromos hibakeresés, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle villamossági hibák megszüntetése, jótállással, gyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés Simándy József Általános Iskola környékén.


Ügyeleti villanyszerelés Simándy József Általános Iskola régiójában


Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – szakszerű villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. Éjjel-nappali ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása Simándy József Általános Iskola övezetében. Lakásriasztók kiépítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, minőség, megfizethető munkadíj!
Simándy József Általános Iskolai SOS villanyszerelés

Villanyszerelés Simándy József Általános Iskola területén


Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: elektromos gyorsszerviz lakásban Simándy József Általános Iskola vonzáskörzetében, elektromos hálózatok átépítése és rutinszerű felülvizsgálata Simándy József Általános Iskola környékén, új elektromos hálózatok megvalósítása.
non stop villanyszerelő Simándy József Általános Iskola
Villanyszerelés Simándy József Általános Iskola:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok kivitelezése Simándy József Általános Iskola vonzáskörzetében. Társasház gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől
Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a lakásban lévő ágak között. A szabványos földelés megvalósítása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva engedélyezett. Kizárólag egy fajta anyagú kábelből készíthető villany vezeték hálózat.

Minden elektromos sorkapocs kábelezését kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden műszaki bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (WC) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi végezheti. Vizes helyiségekben csak földeléssel rendelkező dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy lényeges a kitűnően elvégzett villanyszerelés.
Villamos hiba elhárítása Simándy József Általános Iskola

Villanyszerelés Simándy József Általános Iskola területén


Mit biztosítok villanyszerelő szakértőként? Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen végzem a munkámat. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkavégzés helyén. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, non stop. Kedvező áron vállalok munkákat Simándy József Általános Iskola régiójában.

Milyen az ideális villanyszerelő szakember?
1. A szerelő weboldala átlátható, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. Az oldal konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Elfogadható díjszabás, illetve jótállás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő olvashatóvá tétele jól látható helyen.
6. Szaktudással felvértezett mester aki tanácsot tud adni.
7. Precíz érkezés a munkaterületre.
8. Gondosan elvégzett, szakértői munkavégzés.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.
Villanyszerelés Simándy József Általános Iskola övezetében olcsó díjszabással. Hétvégén is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában Simándy József Általános Iskola
A villanyszerelés már maga is felelősségteljes tevékenység. Ha ezt vizesblokkban kell végezni, akkor ez hatványozottan ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a pince is.

A szerelésre szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat használunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító csatlakoztatása, kizárólag a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.
Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés eredménye:
hibás villanyszerelés kijavítása Simándy József Általános Iskola
Az áramütés eredménye lehet égési sérülés, amely járhat súlyos sokkhatással is. Az egészség nem játék.

Villanytűzhely bekötése a konyhában
Valamennyi gyártmányú villanytűzhely gyártó által meghatározott bekötését és üzembe helyezését elvégzem. Fontos tudni, hogy az elektromos berendezések gyártói kizárólag engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő bekötés esetén ad jótállást.
Zanussi villanytűzhely bekötése 220V Simándy József Általános Iskola
Amennyiben új elektromos berendezéseket vásárol a házába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy otthoni elektromos hálózatának jellemzői megfelelnek-e az új berendezések ellátására.

Lakáselosztó karbantartása
A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges szegmense a ház elektromos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota kardinális a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések kiküszöbölése érdekében.
elosztószekrény bekötése Simándy József Általános Iskola
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát jól képzett villanyszerelővel.

Villanybojler csatlakoztatása

Új villanybojler csöpögésmentes feltétele korrekt módon elvégzett beüzemelés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már számtalan problémát idézett elő a társasházakban az elektromos bojler nem előírás szerint végrehajtott csatlakoztatása miatt.
villanybojler biztonsági szelep bekötése Simándy József Általános Iskola
Életvédelmi okokból és a vízmelegítő élettartamának kitolása végett optimálisabb megoldás, ha az elektromos bojler bekötését is villanyszerelőre bízza, mert leéghet az elektromos hálózat egy kontár módon végrehajtott beüzemelés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése lényeges művelet a szabványos beüzemelés során.

A villanybojler hatékony működtetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!
Elektromos zárlatok hibakeresése

A lakásban keletkezett zárlatok azonnali feltérképezése és megszüntetése modern műszereket és szakértelmet igényel. A szakaszolás fontos művelete a hiba behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása lépcsőházi kapcsoló. Elképesztő, hogy mennyire kapcsolódnak a dolgok és az elektromos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A dugaljak műszakilag megfelelő csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat bizonyos hálózati fogyasztók tápellátó berendezéseinek funkcionálására vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszolgálat szolgáltatásai Simándy József Általános Iskola övezetében éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése